betingelser

Booking af en stand kan ske på vores hjemmeside www.om-klædning.dk, telefonisk eller ved personligt fremmøde i butikken.

Du kan leje en stand fra minimum én uge og op til otte uger. Ved længere standleje, kontakt venligst personalet i butikken.


Booking af Single-sale, kan ske i butikken, eller ved kontakt på @om-klaedning, telefon 50230043 eller via vores “Kontakt” knap her på siden.

Varighed på denne er 30 dage.

Som standlejer har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du booker din stand. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal dette ske ved fysisk fremmøde i butikken.

Hvis din lejeperiode påbegyndes indenfor 14 dage, bekræfter du hermed at du fraskriver dig dine 14 dages fortrydelsesret.

Alle varer som er købt fra en stand i butikken, er købt som beset, og der kan derfor ikke reklameres over disse, ligesom varen heller ikke kan returneres.

Priser på standleje, findes under priser.

Der fratrækkes en kommisionsprocent på 20% af det samlede beløb der er solgt for i butikken. Dette fratrækkes inden det endelige beløb udbetales til standlejer. Når salget er opgjort, efter endt leje, udbetales der første hverdag i nærmeste måned.

Single-sale koster ikke leje, men en kommission på 35 % af de solgte varer. Dette fratrækkes inden det endelige beløb udbetales. Når salget er opgjort, efter din periodes udløb, udbetales der første hverdag i nærmeste måned.

Hvis du er erhvervsdrivende og påtænker at drive forretning via standen, er du selv ansvarlig for at indberette korrekte oplysninger til skat. Hvis du vil sælge varer fra en momsregistreret virksomhed på standen, skal dette oplyses til personalet ved booking.

Du har din stand til rådighed fra én time før lukketid, åbningsdagen før lejeperiodens opstart.

Hos Om-Klædning kan vi uden varsel leje standen ud til anden side, hvis man uden forudgående aftale ikke har opstillet sine varer i løbet af den første dag i lejeperioden. Tag endelig kontakt til os i butikken, hvis du mod forventning ikke har mulighed for at opstille dine varer på den første dag i din lejeperiode.

Der må ikke fastgøres, skrues, klistres eller lignede fast på standen.

Der må ikke opstilles varer andre steder i butikken end på egen stand.

For at booste dit salg, kan vi for en periode fjerne én eller flere varer for din stand, for at udstille varen andet sted i butikken.

Butikken stiller bøjler og størrelses mærkater til rådighed i hele din lejeperiode.

Du er forpligtet til at tømme din stand, inden én time før lukketid, på den sidste dag i din lejeperiode. Ønsker du at forlænge eller købe nedpakning af personalet, så kontakt os i butikken, mindst én dag før din sidste dag i lejeperioden.

Er standen ikke tømt, ved lejeperiodens ophør, uden forudgående aftale, nedpakkes standen mod et gebyr, som ses i vores prisliste.

Ikke afhentede, nedpakkede stande, koster et gebyr. pr. påbegyndt uge. Se prisliste.

Prismærkerne på dine nedpakkede varer, skal blive på varen, til den har forladt butikken. Dette giver os mulighed for at kontrollere, at der ikke forsvinder varer, ved en fejltagelse.

Som standlejer, har du selv ansvaret for at alle mærker er mærket korrekt med stregkoder lavet på vores hjemmeside, under ”mit Om-Klædning” (med mindre der er købt en særaftale om opsætning af butikkens personale). Det er vigtigt, at beskrivelsen er korrekt beskrevet. Vi ser gerne at der skrives varetype, mærke og størrelse, eksempelvis ” kjole, MbyM, small” eller Nederdel fra Numph i størrelse large”. Jo mere beskrivelse, desto nemmere er det for dig at følge med i dit salg. Varerne skal være lugtfri og uden skader og slid.

Der må ikke benyttes ukurante prismærker.

Der må sælges tøj og accessories til mænd, kvinder og børn.

Der må ikke sælges kopivarer.

Varer som findes uden prismærke i butikken, opbevares af personalet i 3 uger, hvorefter varen tilfalder butikken. Så mangler du en vare, så spørg efter de fundne effekter hos personalet.

Alt salg i butikken skal foregå igennem butikkens kasse system. Der må ikke handles kunder imellem.

Der kan laves aftale om udsalg i din stand, i slutningen af din lejeperiode. Anmod om rabat i dit login, eller spørg personalet i butikken, Der kan vælges 25- og 50% rabat. Rabatten vil derefter automatisk trækkes fra ved salg.

Gælder ikke ved Single-sale.

Der kan købes gavekort til køb i butikken. Dette gøres hos en medarbejder i kassen.

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Gyldighed på gavekort, er 3 år fra købsdatoen.

Personlige oplysninger, som indhentes af nødvendighed, for registrering, salg og udbetaling, opbevares i op til 5 år. Vi opbevarer og behandler dine oplysninger efter gældende GDRP. Vi indhenter ikke oplysninger uden behov for dette.

Du kan til enhver tid kontakte os, og få slettet dine persondata.

Vores samarbejds partnere indhenter cookies, for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside og lave statistik.

Om-Klædning forbeholder sig ret til løbende at ændre i priser, vilkår og betingelser.

Om-Klædning kan ikke stilles til ansvar for mistede varer i butikken. Hverken grundet tyveri eller beskadigelse ved brand, vandskade og lign. Det er op til standlejeren selv at undersøge om egen forsikring har dækning. Vi forsøger at forebygge tyveri og brand med kamera overvågning, røgalarmer og tilstedeværelse i butikkens åbningstid.