Om Konceptet

Om Konceptet

Sælg eller køb

Hos Om-Klædning kan du booke en stand allerede nu, eller du kan komme forbi butikken for at gøre en god handel.

Om-Klædning er en second-hand butik, hvor du kan leje en stand for at sælge alle dine goodies eller du kan kigge forbi og finde dit næste outfit, hvis du ligesom os er glad for second hand.

Hos os kan du købe og/eller sælge tøj og accessories til både mænd, kvinder og børn.

Meget tøj hænger rundt omkring i vores hjem, og bliver ikke brugt. Måske passer det ikke længere, måske var det et fejlkøb, måske elsker du at udskifte din garderobe. Ligegyldig årsag, er vi hos Om-Klædning enige om, at hvis andre kan få glæde af dét, som du ikke får brugt, så er det gavnligt for både miljø, plads, økonomi og samvittighed.

Følelsen af at sælge og glæde andre, samtidig med at tjene på det, føles som regel rigtig god, men samtidig uoverskuelig og som lidt af en mundfuld. Hos Om-Klædning hjælper vi dig. Du skal blot udfylde størrelse, mærke og pris hjemmefra gennem vores hjemmeside, komme ned i butikken og fylde din stand op, og så hjælper vi dig med at sælge det efterfølgende. Du kan også betale dig fra, at vi gør det for dig.

For mere info, se vores step by step.

Butikken består primært af reoler med salg fra private, men der vil også være mulighed for at finde Up-coming designere samt et lille sortiment af nye accessories.

Køb bæredygtigt – til gavn for både miljø og pengepung

Vi glæder os til at se dig.