Om Konceptet

Om Konceptet

Sælg eller køb

 Hos Om-Klædning kan du booke en stand allerede nu, eller du kan komme forbi butikken for at gøre en god handel. Vi tilbyder også salg af enkelt-varer. Der benyttes vores single-sale.

Om-Klædning er en second-hand butik, hvor du kan sælge ud af din gardarobe, eller du kan kigge forbi og finde dit næste outfit, hvis du ligesom os er glad for second hand.

Hos os kan du købe og/eller sælge tøj og accessories til både mænd, kvinder og børn.

Meget tøj hænger rundt omkring i vores hjem, og bliver ikke brugt. Måske passer det ikke længere, måske var det et fejlkøb, måske elsker du at udskifte din garderobe. Ligegyldig årsag, er vi hos Om-Klædning enige om, at hvis andre kan få glæde af dét, som du ikke får brugt, så er det gavnligt for både miljø, plads, økonomi og samvittighed.

Butikken består primært af reoler med salg fra private, og vores single-sale. Men der vil også være mulighed for at finde Up-coming designere, up- og recycling, restpartier, samt et lille sortiment af nye accessories.

Standleje/reolsalg:

Følelsen af at sælge og glæde andre, samtidig med at tjene på det, føles som regel rigtig god, men samtidig uoverskuelig og som lidt af en mundfuld. Hos Om-Klædning hjælper vi dig. Når du har booket en stand, skal du blot udfylde størrelse, mærke og pris hjemmefra gennem vores hjemmeside, komme ned i butikken og fylde din stand op, og så hjælper vi dig med at sælge det efterfølgende. Vi stiller ikke krav til bestemte mærker, men vi stiller krav til kvalitet. Tøjet må derfor ikke lugte, være beskidt, slidt eller på anden måde i stykker, når du sælger hos os.

Det bedste salg sker, når tøjet passer til sæson og mode, og din stand ikke er for proppet. Vi sørger for oprydningen 🙂

Single-sale:

Har du kun få, men gode varer, du ønsker at få solgt videre, kan du benytte vores Single-sale. Med denne løsning, kan du bare dukke op i butikken, med dine varer. Her opretter vi dig for 4 uger. Du kan have op til 3 items til salg ad gangen, og vi prissætter sammen. Som udgangspunkt vil dine items være at se i butikken, den samme dag, men ved særlig travlhed, dog først dagen efter. Lige så snart der er solgt, kan du komme forbi med flere gode sager. Der stilles krav til mærker i denne kategori. Der må derfor ikke sælges “fast fashion”, som Vero Moda, VRS, Only, Pieces, Shein og lign. Der stilles desuden krav om at dine items er i god kvalitet, og uden fejl og slitage. Vi forbeholder os ret til at afvise varer, som ikke vurderes passende. Er denne løsning for dig, så kig forbi butikken. Disse items vil få en særlig plads i butikken.

I den sidste time af butikkens åbningstid, har vi som regel travlt med ind- og udchekninger. Så undgå dette tidsrum, hvis muligt 🙂


Køb bæredygtigt – til gavn for både miljø og pengepung

Vi glæder os til at se dig.